Voobly Oyuna Girme Sorunu Resimli Anlatım!

Vooblyde oyuna girmek için gerekli patchleri yüklediğinize emin olun.Oyun üst menülerinden Ayarlar > Oyun Hata testi > Taramayı Başlat!ı tıklayın eğer voobly oyun kurulumunuzda bir hata bulur ise burada ne yapmanız gerektiği yazacaktır eğer oyun kurulumunda hata yoksa '' Herşey tamam gibi duruyor. DirectPlay oyunu gereken dosya kaynaklarında kayıtlı olduğunu gördü.
Eğer odalara veya oyuna girmek ile ilgili bir sıkıntı ile karşılaşırsanız lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatınız.''seklinde bir yazı en altta görünür.Bu yazıya rağmen oyunda looby'ye girdiğinizde oyun başlat denildiğinde oyunun normal olarak başladığı ekran değilde Single player - Multiplayer ekranı önünüze geliyorsa;


1)Voobly'i Bilgisayarınızın Program ekle kaldır bölümünden Kaldırın.

2)(Dikkat 2.adımda yapacağımız işlem Kayıt defteri yöneticisinde olacaktır.Kayıt defteri yöneticisi bilgisayarınızın önemli dosyalarının bulunduğu bir bölümdür bu bölümde yapabileceğiniz bir hata bilgisayarınızda herhangi bir programının veya windowsun bozulmasına neden olabilir)

Başlat> Çalıştır'a tıklayın buraya regedit yazıp entera basın karşınıza kayıt defteri düzenleyicisi ekranı gelecek buradan üst menüde Düzen > Bul seçeneğine tıklayın ağaıdaki resimdeki gibi buraya voobly yazın.
Karşınıza voobly ile ilgili çıkan herşeyi silin böylece voobly'i sistemden tamamen kaldırmış olursunuz.

3)Voobly'i tekrar kurun kullanıcı adınızla ve şifrenizle giriş yapın.oyununuzu tanıtın ve oyun hata testinine tıklayarak herhangibi bir sorun olup olmadığını kontrol edin.

Oyunda Fp olmanız internet bağlantınızın kötü olduğunu gösterir yada oyuncular birbirleriyle çok uzak ülkelerdendir.Bu sorunun çözümü için modeminizden voobly için port açmanız gerekir.

Sorununuz devam ediyorsa veya farklı bir sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız alttaraftaki yorum bölümünden probleminizi belirterek bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Anti cheat hatasi aliyorum midtown madness 2 de

    YanıtlaSil
  2. regeditten her şeyi sildim vooblyi tamamen kaldırdım fakat age of empires 2 lobilerini açamıyorum lobiye tıkladığımda voobly tamamen kapanıyor. Age of empires 3 lobilerine girebiliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder