Fiyat Performans Telefonlarını İnceledik! (2016 Yılı)

2016 yılı en iyi fiyat performans telefonlarını inceledik. Telefon kategorisinde marka savaşları durmak bilmiyor neredeyse her gün yeni bir cep telefonu piyasaya sürülüyor. Manuel medya ekibi sizler için en düşük bütçeyle en iyi performansı sağlayabileceğiniz cep telefonlarını sunar! Bu listede 1000 tl civarında 500 TL - 1000 TL aralığında alınabilecek en iyi telefonları göreceksiniz.


1) ASUS ZEN FONE 2 LASER








Asus kalitesiyle 5,5 inçlik bir canavarla tanışın! 13 Mp Kamera , 3000 Mah. Pil gücü, 1.2 ghz işlemcisi, 2 GB ram ve 790 TL - 750 TL  fiyatıyla listemizin 1 numarası! Kasa kalitesiyle  Orta düzey bir kullanıcı için ideal özellikler bu telefonda fazlasıyla var!





2) GENERAL MOBİLE 4G





Yılın en çok satanı 4g bir google projesi. Her zaman en yeni google sürümünü kullanmak istiyorsanız bu telefon bunun garantisini veriyor. Sistem özelliklerine gelince 5 inç ekran, 13 Mp kamera 1,2 ghz işlemci ,2 GB ram ve 690 - 650 TL Fiyatıyla alınası bir fiyat performans telefonudur. General mobile telefonunu almadan önce servis desteği konusunda araştırma yapmanızı da ayrıca tavsiye ederim. Teknoloji dünyasının nabzı tutulduğunda General Mobile eleştiri oklarını kendine çevirmiş görünüyor.







3) SONY XPERİA M4 AQUA





Hem fiyatı düşük olsun, hem hızlı olsun hem de suya toza karşı dayanıklı bir telefonum olsun diyorsanız. Alabileceğiniz marka sony kalitesiyle xperia m4 aqua olmalıdır. Bu telefonun rakiplerinden altta kalır hiç bir yanı yok. 1,5 ghz işlemcisi, 2 GB rami, ünlü sony lensleriyle 13 mp kamerası ve 899 lira fiyatıyla listemizin 3. sırası!








4) SAMSUNG E5






Şüphesiz akıllı telefon denilince ilk akla gelen marka samsung olur! Samsung E5 modelini ben daha çok bayanlara uygun görüyorum. İnce yapısı, şık tasarımı ve hafifliği ile harika bir telefon! Teknik özellikleri ise 1.2 ghz işlemcili 8 Mp Kamerası 1.5 ram özellikleri ile orta düzey bir kullanıcı için şık bir telefon!









5)MEIZU M1 NOTE





Bu telefon Çinli üretici meızu'nun tam bir fiyat performans canavarı bu fiyata daha iyi özellikte telen yok! 1,7 ghz oldukça tutarlı ve hızlı bir işlemci! 3140 mah batarya gayet iyi batarya ömrü, 1920x1080 p ekran kalitesiyle cam gibi net görüntü ile gözde bir telefon. Meızu cep telefonların Türkiye de tek eksik yanı piyasaya yeni girmiş olmasıdır. Servis destek kalitesini önümüzdeki günlerde gelecek kullanıcı yorumlarına göre belirteceğiz.

Yorumlar